Blåbærkake - Her er Clotildes supersaftige blåbærkake.
Foto: Foto: Clotilde Dusoulier

Blåbærkake

Her er Clotildes supersaftige blåbærkake.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Smør en springform.

I en bolle, sikt inn mel, bakepulver og salt. Sett til side.

I en kjøkkenmaskin, bland sammen smør og hvitt sukker til det blir lufting. Ha i eggene, ett av gangen og bland godt mellom hvert egg. Ha i yoghurt (eller rømme) og vanilje og bland igjen. Ha i melblandingen og bland bare til det såvidt har blitt en jevn blanding.

Ha halvpartan av kakedeigen i formen. Hell over halvparten av bærene. Ha resten av deigen på toppen. Legg resten av bærene på toppen og strø over det brune sukkeret.

Bak i en time, til toppen er gyllen. Om du stikker inn en kniv skal den komme ut ren. La den avkjøle på rist. La den stå i ti minutter i formen før du tar av sidene og lar den kjøles helt ned før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Aprikoskake