Blåskjell i panne - En herlig og lukseriøs variant du kan nyte ute i naturen.
Foto: Melk.no

Blåskjell i panne

En herlig og lukseriøs variant du kan nyte ute i naturen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask, rens og skrubb skjellene i kaldt vann. Kast alle skjell som ikke lukker seg.Smelt smøret i en panne og tilsett løk og hvitløk skåret i båter. Hell på fløte og hvitvin og la koke i ca 3 minutter.Legg skjellene i sausen og la de trekke til skjellene åpner seg. Dette tar som regel 3-5 minutter. Husk å kaste alle skjellene som ikke åpner seg! 

Skjær blåmuggosten i skiver og legg oppå. Server.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Festsuppe