Blinis med rekemousse - Lett sommermat i små doser.

Blinis med rekemousse

Lett sommermat i små doser.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør ut gjæren i lunken melk (ca. 37 grader). Tilsett mel og rør godt. Skill egget. Ha eggeplomme og salt i deigen, og rør godt igjen. La røra hvile og heve, ca. tre–fire timer. Da får den en tykk konsistens.

Pisk fløte og eggehvite hver for seg. Vend begge deler inn i røra med en slikkepott.

Stek små, runde pannekaker, ca. 1 cm tykke. Bruk middels varme, og vend forsiktig. La blinisene avkjøle seg noen minutter.

Rekemousse

Finhakk rekene og bland sammen med crème fraîche. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Bruk to teskjeer og fordel rekemousse på blinisene. Legg på noen reker og en liten dusk med dill. Serveres med det samme, for blinisene vil falle sammen etter hvert.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Hjemmelaget is
fav Tid: 15 min
Laksemousse