Blomkål med ostesaus, reker og dill -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Blomkål med ostesaus, reker og dill

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å lage ostesausen. Smelt smør, rør inn hvetemel og spe med melk (gjerne varm) under omrøring. Kok opp og la trekke i ca 8 min. Rør inn osten. Smak til med salt og pepper og tilsett hakket grønt rett før servering. Kok blomkål til det er så vidt mørt i lettsaltet vann. Ta opp og la renne godt av seg . Legg hele blomkålhodet på et fat eller del det opp i buketter. Hell over varm saus og dryss over rensede reker. Blomkålbuketter Server med kokte poteter eller brød. Tips: Hardkokte egg i båter kan serveres ved siden av. Reker kan erstattes av sprøstekt bacon.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?