Blomkål med parmesan - Blomkål blir ikke kjedelig med denne oppskriften.
Foto: Erik Hannemann

Blomkål med parmesan

Blomkål blir ikke kjedelig med denne oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag krutonger: Fjern skorpene på loffskivene. Skjær opp loffen i firkanter. Stek bitene sprø i olje. Tørk av på litt papir og legg i en stor bolle.

Del opp blomkålen i små buketter. Stek den i olje i noen minutter på høy varme - til den er litt brun, men fortsatt har litt tyggemotstand. Ha den i bollen med krutongene.

Riv eller lag store flak av parmesanen og ha i bollen sammen med gressløk, kapers og en klem sitron.

Lag brunt smør: Ha smøret i en stekepanne. Stek til det begynner å lukte nøtteaktig, men det må ikke svi seg. Knus et fedd hvitløk og bland med det varme smøret. Hell det over i bollen. Vend godt rundt.

Smak til med salt og pepper. Servér.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?