Blomkål med reker og dill -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Blomkål med reker og dill

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok blomkål i lettsaltet vann. Ta opp og la renne godt av seg og del i buketter. Skrell den nederste stilken av asparges. Kok i 4-5 min i lettsaltet vann tilsatt litt sukker. Ta opp og la aspargesen renne godt av seg. Lag dressing ved å røre alle ingrediensene sammen. Smak til . Anrett blomkålbuketter, rensede reker og asparges på et serveringsfat. "Ringle" litt dressing over og pynt med egg i båter. Server med brød og resten av dressingen ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.