Blomkålpannekaker - Pannekaker blir aldri det samme igjen.
Foto: Erik Hannemann

Blomkålpannekaker

Pannekaker blir aldri det samme igjen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Kjør blomkålen til små gryn i en kjøkkenmaskin.

Ha det i en stekepanne på middels varme (uten noe fett). La det dampe fra seg væske under omrøring i omtrent 7-8 minutter. 

Ha det i en bolle og bland med eggene til en jevn røre. Smak til med salt. 

Legg flate sirkler med røren på stekebrett (fire holder til en steking). 

Stek i ovnen i omlag 15 ti minutter. 

Stek dem kjapt i smør i pannen før servering. Server gjerne med bacon og lønnesirup.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.