Blomkålsalat med veganermajones - Du har neppe spist blomkål på denne måten før. Ikke linfør heller.
Foto: Clotilde Dusoulier

Blomkålsalat med veganermajones

Du har neppe spist blomkål på denne måten før. Ikke linfør heller.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Damp blomkålbuketter i ti minutter, til den er myke. De skal ikke være helt gjennomkokte. La dem kjøle av.

Kjør linfrøene i kjøkkenmaskin, men ikke til et pulver.

I en salatbolle, bland sammen tahini, salt, sitronsaft, spisskum og en spiseskje vann. Ha i olivenoljen litt og litt, bland hele tiden, så den blander seg til noe som ligner e

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold