Blomkålsuppe med Norzola

Blomkålsuppe med Norzola

Christopher Sjuve
60 minutter
Suppe

Ingredienser

4 porsjoner

1 stk

blomkål

1 stk

løk

1 stk

purre

2 stk

poteter

1.5 l

vann

125 g

norzola

1 ts

salt

Slik gjør du det:

Del blomkålen i mindre buketter. Skrell løken og del den i mindre biter. Vask og del stilkselleri og purre i mindre biter. Skrell potetene og del dem i mindre biter. Ha alt i en stor kjele sammen med vann. Kokes i 10 - 15 minutter til alle grønnsakene er møre. Kjør suppen i en foodprossesor eller med en stavmikser til suppen blir glatt og jevn. Ha suppen tilbake i kjelen og tilsett fløte. Smak til med salt og pepper. Del osten i mindre biter og la den smelte i suppen. Dryss over finklippet persille like før servering.

Kanskje disse også frister?