Blomkålsuppe med Norzola -
Foto: Astrid Hals

Blomkålsuppe med Norzola

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

1 stk blomkål

1 stk løk

2 stk stangselleri

1 stk purre

2 stk poteter

1,5 l vann

2 dl kremfløte

125 g norzola

1 ts salt

0,5 ts hvit pepper, malt

1 dl finhakket persille

Annonse

Slik gjør du det:

Del blomkålen i mindre buketter. Skrell løken og del den i mindre biter. Vask og del stilkselleri og purre i mindre biter. Skrell potetene og del dem i mindre biter. Ha alt i en stor kjele sammen med vann. Kokes i 10 - 15 minutter til alle grønnsakene er møre. Kjør suppen i en foodprossesor eller med en stavmikser til suppen blir glatt og jevn. Ha suppen tilbake i kjelen og tilsett fløte. Smak til med salt og pepper. Del osten i mindre biter og la den smelte i suppen. Dryss over finklippet persille like før servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Blomkålsuppe