Blomkålsuppe med ost -
Foto: Astrid Hals

Blomkålsuppe med ost

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Rens, snitt og skyll purren. Skjær den i tynne skiver. Smelt smør i en stor kjele. Tilsett purre og la den surre over svak varme 2-3 minutter. Finhakk kålen og legg den i kjelen. Tilsett vann, melk og buljongterninger. La suppen småkoke under lokk i ca. 10 minutter. Ønsker du en jevn suppe, kan den moses med stavmikser eller matmølle (foodprosessor). Trekk kjelen med den kokende suppen av platen. Tilsett ost og rør til den er smeltet. Smak suppen til med pepper, sennep og salt. La ikke suppen koke etter at osten er tilsatt, da blir osten seig og trådete (med unntak av cheddar). Server med brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?