Boller med fyll - Velg mellom to typer fyll...

Boller med fyll

Velg mellom to typer fyll...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smøret i en kjele, og hell melken oppi. La melkeblandingen bli fingervarm.

Smuldre gjæren i en bolle, og bland den med litt av melkeblandingen. Hell i resten av væsken sammen med sukker, salt og krydder. Ha i hvetemelet, og kna deigen til den blir blank og smidig. La den heve til dobbelt størrelse.

Ha deigen over på en melet overflate, del den i 10 like store emner og trill boller.

Velg hva du vil ha i bollene. Pakk fyllet inn i bollene og sett dem til etterheving. 

Bollene som ikke skal ha innbakt fyll, etterheves straks på et lunt sted og stekes midt i ovnen ved 200 grader i ca. 7–15 minutter. MANDELFYLL Kjør mandlene i en foodprocessor, og bland inn melis og vann. Kransekakemassen kan gjerne blandes med noen spiseskjeer melk, for å få en litt løsere konsistens. FRUKTFYLL Kjør frukten og vannet sammen i en kjøkkenmaskin.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Adventskringle
fav Tid: 90 min
Hvetekringle