Boller toppet med marengs og sitronmarmelade - Dette er en ny variant av sitronpai, bare i bolleform!
Foto: Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Boller toppet med marengs og sitronmarmelade

Dette er en ny variant av sitronpai, bare i bolleform!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 ˚C.

Ha alle de tørre ingrediensene i en mikserbolle.

Rør sammen gjær og vann og tilsett gjærblandingen i det tørre.

Rør inn egg og smør.

Elt i ca. 20 minutter og kjør på middels hastighet.

I begynnelsen kan deigen virke for bløt, men etter 20 minutter blir den helt fin.

Sett deigen til heving i ca. 45 minutter i romtemperatur.

Etter 45 minutter kjevles deigen ut.

Riv over sitronskall og bre over 1-2 dl lemon curd, oppskriften finner du i link over.

Rull det sammen som en pølse og skjær det i passende biter.

Sett det hele i oven på 180 grader i cirka 9-12 minutter eller til bollene får en gylden farge.

Lag White cloud frosting, du finner oppskriften i link over.

Ha frostingen over i en sprøytepose eller bruk en skje, og legg en deilig "cloud" med frosting på toppen.

Du kan brenne toppen med en brenner, eller sette brettet tilbake i ovnen på høy varme i et par minutter til du ser det blir brunt på toppen.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold