Bondeomelett med tomat og oregano -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Bondeomelett med tomat og oregano

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skjær potetene i tynne skiver. Stek dem i oljen fra tomatene i 6-8 min på middels varme, vend på dem under steking. Dryss på salt. Rens og del løk i båter og la den steke med potetene de siste 4-5 min. Skjær de soltørkede tomatene i strimler og purre i tynne skiver og tilsett i pannen. Visp sammen egg og vann og litt salt og hell blandingen over i pannen. Senk varmen, dekk pannen med lokk og stek videre i 6-8 min. Pannen kan ev settes i stekeovn (uten lokk) i 5-6 min. Server med et dryss friske urter, salat og brød. Tips: brødet kan skjæres i terninger og stekes i olje og drysses over omletten ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?