Bounty-suksess - suksessterte er godt, bounty er godt, så hva med å bruke oppskriften på suksessterte til å lage en vanvittig god bountykake?
Foto: Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Bounty-suksess

suksessterte er godt, bounty er godt, så hva med å bruke oppskriften på suksessterte til å lage en vanvittig god bountykake?

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skill hvitter og plomme.

Stivpisk eggehvitter i en helt ren bolle, bland deretter svært forsiktig inn melis, kokos og hakket sjokolade.

Fyll røren i en springform, 24 cm i diameter, og stek ved 160 °C i 30-35 minutter. Avkjøl bunnen.

Rør sammen eggeplommer, soya/risfløte, sukker og vaniljesukker. Varm det opp over svak varme til kremen tykner, sikt inn kakao og avkjøl kremen helt. Pisk inn romtemperert melange uten melk i terninger og sett kremen kaldt til den stivner.

Legg forsiktig bunnen på et serveringsfat og bre over kremen.

Pynt med kokos på toppen

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.