Bountyruter

Bountyruter

Lag dine egne bountyruter! Nydelig...

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

3 stk

egg

4.5 dl

sukker

4 ss

kakao

225 g

smør

2 dl

vann

Kokoskrem

225 g

smør

4 dl

melis

2 stk

egg

1 pose

kokos

Glasur

100 g

sjokolade

0.5 ss

olje

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til eggedosis.
Bland hvetemel, vaniljesukker, bakepulver og kakao og vend det inn i eggedosisen.
Smelt smøret og tilsett vannet og bland det forsiktig inn i røren.
Smør en liten langpanne (24 x 30 cm).
Fordel røren i formen og stek midt i ovn ved 175° i 20–30 min.
Avkjøl kaken og sett den i fryseren i 30 min.
Kokoskrem: Smelt smøret i en gryte. Bland inn melis, egg og kokos. Bre kremen over sjokoladebunnen.
Glasur: Smelt sjokoladen vannbad. Bland inn oljen og lag striper med sjokoladen over kokoskremen. Sett kaken kjølig til servering.
Til stor langpanne dobler du oppskriften.