Slik gjør du det:
Visp egg og sukker til eggedosis.
Bland hvetemel, vaniljesukker, bakepulver og kakao og vend det inn i eggedosisen.
Smelt smøret og tilsett vannet og bland det forsiktig inn i røren.
Smør en liten langpanne (24 x 30 cm).
Fordel røren i formen og stek midt i ovn ved 175° i 20–30 min.
Avkjøl kaken og sett den i fryseren i 30 min.
Kokoskrem: Smelt smøret i en gryte. Bland inn melis, egg og kokos. Bre kremen over sjokoladebunnen.
Glasur: Smelt sjokoladen vannbad. Bland inn oljen og lag striper med sjokoladen over kokoskremen. Sett kaken kjølig til servering.
Til stor langpanne dobler du oppskriften.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.