Slik gjør du det:
Hell revet kokos (kokosmasse), sukker, vanilje og smørterninger i en stor bolle.
Varm opp kremfløte i en middels stor kjele, ta kjelen av platen så fort det kommer til kokepunktet.
Hell det over kokosblandingen og bland det lett sammen med en slikkepott til du ser at alt smøret er oppløst.
Avkjøl blandingen i noen timer i kjøleskapet.
Ta fram en bakeplate og en plastpose med en stor rund tip wilton #1A, eller klipp et hull i enden av posen.
Lag bountystenger på ca 5 cm, da det blir cirka 35 stk.
Du kan også forme kokosmassen til små kuler med hendene, og bruk en mini-iskremskje for å få like størrelser på alle.
Legg kokos-stengene, eller kokoskulene på et brett som er dekket med bakepapir. Sett brettet som er dekket med plastfolie i kjøleskapet i et par timer til det har stivnet.
Pynt slik
Smelt mørk sjokolade sammen med kokosfett i en metallbolle over vannbad.
Dypp de kalde kokos-stengene eller kokoskulene raskt i sjokolade ved hjelp av en gaffel. Legg dem tilbake på brettet med bakepapir, dryss over med havsalt og dryss over kokos til pynt for sjokolade setter seg.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.