Bountystenger - Hva med hjemmelaget bountysjokolade til helgen?!
Foto: Manuela Kjeilen

Bountystenger

Hva med hjemmelaget bountysjokolade til helgen?!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Kokos

225 g sukker

1 ts vaniljesukker

400 ml kremfløte

160 g usaltet smør i små terninger

400 g revet kokos, kokosmasse

Pynt

400 g mørk sjokolade

1 ts kokosfett

1 dæsj havsalt

1 dæsj kokosmasse til dryss

Annonse

Slik gjør du det:

Hell revet kokos (kokosmasse), sukker, vanilje og smørterninger i en stor bolle.

Varm opp kremfløte i en middels stor kjele, ta kjelen av platen så fort det kommer til kokepunktet.

Hell det over kokosblandingen og bland det lett sammen med en slikkepott til du ser at alt smøret er oppløst.

Avkjøl blandingen i noen timer i kjøleskapet.

Ta fram en bakeplate og en plastpose med en stor rund tip wilton #1A, eller klipp et hull i enden av posen.

Lag bountystenger på ca 5 cm, da det blir cirka 35 stk.

Du kan også forme kokosmassen til små kuler med hendene, og bruk en mini-iskremskje for å få like størrelser på alle.

Legg kokos-stengene, eller kokoskulene på et brett som er dekket med bakepapir. Sett brettet som er dekket med plastfolie i kjøleskapet i et par timer til det har stivnet.

Pynt slik

Smelt mørk sjokolade sammen med kokosfett i en metallbolle over vannbad.

Dypp de kalde kokos-stengene eller kokoskulene raskt i sjokolade ved hjelp av en gaffel. Legg dem tilbake på brettet med bakepapir, dryss over med havsalt og dryss over kokos til pynt for sjokolade setter seg.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Kokosbollekake
fav Tid: 60 min
Påskefristelse