Brødhjerter - Bruk pepperkakeformen til å stikke ut søte, hjerteformede rundstykker.
Foto: Foto: Svein Brimi

Brødhjerter

Bruk pepperkakeformen til å stikke ut søte, hjerteformede rundstykker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre gjæren og rør den ut i vannet. Ha i mel, sukker og salt. Elt deigen i 10 minutter på lav hastighet i en kjøkkenmaskin.

Tilsett finhakket purre, revet ost, smårettskinke og olje.

Elt deigen godt sammen. Dekk bakebollen med plast eller et klede, og la den stå lunt i ca. 30 minutter.

Ta deigen ut på melet bakebord. Kjevle ut til en stor leiv, ca. to cm tykk. Bruk en pepperkakeform til å stikke ut hjerter. Legg dem på en stekeplate med bakepapir og dekk med klede eller plast. La dem stå lunt i ca. 30 minutter.

Pensle hjertene lett med sammenvispet egg og stek dem midt i ovnen på 220° i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.