Brødpudding med epler -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Brødpudding med epler

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær brødet i tynne skiver. Smør en ildfast form og kle bunnen og sidene med brødskivene. Skrell og del eplene i tynne båter og legg lagvis med sukker og kanel i formen. Pisk sammen egg og melk og hell over eplene i formen. Stek på nederste rille i varm stekeovn i ca 30 min, til puddingen er stivnet. Avkjøl og hvelv på et fat eller server rett fra formen. Server med krem eller vaniljesaus.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.