Brødpudding med multesyltetøy - Dette er en nordisk vri på en engelsk variant. Det er enkelt og morsomt å lage.
Foto: Erik Hannemann

Brødpudding med multesyltetøy

Dette er en nordisk vri på en engelsk variant. Det er enkelt og morsomt å lage.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Ha dem i en bolle. Knekk i eggene og sukker. Pisk godt. Fjern skorpene fra brødet og og ha innholdet i bollen. Bland godt og sørg for at brødet løser seg nesten helt opp. Fordel blandingen i former.

Stek i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter eller til det stivner.

Varm opp multesyltetøyet i en kjele. Legg på solide spiseskjeer på brødpuddingene ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Jordbæris