Brasiliansk klippfisksalat -

Brasiliansk klippfisksalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk fisken og skjær potetene i terninger. Legg fisken i en salatbolle. Dryss potet-terninger over, og bland dem med fisken. Visp sammen olje, eddik, løk, og persille, og fordel dressingen over fisken. Hakk eggeplommene og hvitene hver for seg og dryss dem over salaten, eller legg dem i et mønster. Pynt med persille og server salaten straks, som forrett eller som en lett aftensrett.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Bacalhau Portugal
fav Tid: 120 min
Mirita style bacalao
fav Tid: 45 min
Klippfisk i ovn