Breakfast sausage -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Breakfast sausage

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen alle ingrediensene. Bruk bare nok vann til at farsen holder sammen og ikke blir klissete. Pakk farsen inn i plastfolie og legg i kjøleskapet minst 1 time før bruk. Form til små karbonader ca 1 ½ cm tykke og 5 cm brede og stek uten fett i stekepannen i ca 3 min på hver side.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Barbecued spareribs
fav Tid: 5 min
Rub a dub