Breiflabb i pancetta med kapers- og pinjekjernedressing

Breiflabb i pancetta med kapers- og pinjekjernedressing

Oppskrift av: Matthew Drennan
30 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

1. Hvis du bruker grillspidd av tre eller bambus, legges de først i bløtt i 30 minutter. 2. Krydre fiskefiletene med pepper etter smak. Pakk hver fiskefilet inn i 2 pancettaskiver. Stikk et grillspidd midt igjennom fileten slik at det gjennomborer pancettaen i begge ender og holder den på plass. Sett til side. 3. Lag dressing: Varm opp en liten kjele og ha i pinjekjernene. Rist dem rundt på høy varme til de er gyldne på alle kanter, ha dem over i en skål og sett til side. Ha kapersen i kjelen sammen med olivenolje og sitronsaft og sett til side. 4. Pensle de innpakkede fiskestykkene lett med olje. Pensle grillristen med olje og grill fisken på direkte middels varme i 6-8 minutter. Snu en gang etter halvgått tid. 5. Sett i mellomtiden kjelen med dressing på svak varme og varm dressingen forsiktig opp. Krydre med nykvernet pepper og bland i pinjekjernene. 6. Ta fiskestykkene av spiddene og anrett dem på et fat. Øs over den varme dressingen og dryss over hakket persille. Tips: Hvis du ikke får tak i pancetta, bruk røkt bacon uten svor, men pass på at det er skåret tynt.

Kanskje disse også frister?