Breiflabb i soppsaus -

Breiflabb i soppsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag soppsausen etter anvisningen på posen. Skjær breiflabbfileten i fire jevnstore stykker. Brun dem raskt på begge sider i olje. Dryss på salt og timian og hell soppsausen over. La fisken trekke under lokk til den er gjennomkokt, 6-7 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.