Brennende kjærlighet med epler og karri -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Brennende kjærlighet med epler og karri

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å lage potetmos. Skrell og del poteter og selleri opp i terninger og kok møre i usaltet vann. Hell av kokevannet og damp godt. Mos potetene og spe med varm melk. Rør inn smør og smak til med salt og pepper. Stek baconskivene sprø. Legg over på et kjøkkenpapir. Tilsett løk i tynne båter i stekepannen med baconfettet, dryss over karri og stek under omrøring til løken er my. Tilsett epler i båter og la steke med de siste 2-3 min. Server løk og epleblandingen og bacon på en seng av potetmos. Dryss over rikelig med hakket persille ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Bigos - polsk gryte