Bringebær- og jordbærsaus - Denne sausen kan du nyte til både iskrem og kake!
Foto: Manuela Kjeilen

Bringebær- og jordbærsaus

Denne sausen kan du nyte til både iskrem og kake!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell sukker, vann og vaniljeekstrakt i en kjele, og varm opp sirupen slik at den blir lunken og flytende.

Hell bringebær, sukkersirup, sitronsaft og sitronskall i en blender/foodprosessor.

Kjør alle ingrediensene i blenderen til sausen er jevn og fin.

Oppbevar i glass og nyt med en gang.

Oppbevares i kjøleskapet i maks fire dager. Frysre du det ned holder det i flere uker.

Du kan erstatte bringebær med mango, bjørnebær, blåbær eller det du liker best. Bruk samme mengde frukt og framgangsmåte.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold