Bringebærbrownies

Bringebærbrownies

Den tradisjonelle brownien smakssatt med bringebær og pyntet med krem og bær. Både godt og dekorativt.

Christopher Sjuve
60 minutter
Kake

Ingredienser

  • 200 g

    kokesjokolade, lys
  • 250 g

    smør
  • 4 dl

    sukker
  • 4 stk

    egg
  • 2.5 dl

    hvetemel
  • 1 ts

    bakepulver
  • 1 dl

    kakao
  • 1 dl

    valnøtter
  • 2 dl

    bringebær
  • Pynt

  • 2 dl

    kremfløte
  • 2 dl

    bringebær
  • Slik gjør du det:

    (24 biter) Del sjokoladen i mindre biter og smelt dem over svak varme sammen med smøret. Avkjøl blandingen. Visp sukker og egg til eggedosis. Sikt inn hvetemel, kakao og bakepulver. Hell sjokoladeblandingen i eggedosisen og rør forsiktig om. Ha til slutt i bringebær og hakkede valnøtter. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne, 30 x 20 cm, og stek kaken på nederste rille ved 175° i ca. 30 min. Avkjøl kaken før den skjæres opp i ruter og pyntes med vispet krem og bringebær. 

    Kanskje disse også frister?