Bringebærbrownies - Den tradisjonelle brownien smakssatt med bringebær og pyntet med krem og bær. Både godt og dekorativt.
Foto: Marit Kvaale

Bringebærbrownies

Den tradisjonelle brownien smakssatt med bringebær og pyntet med krem og bær. Både godt og dekorativt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

200 g kokesjokolade, lys

250 g smør

4 dl sukker

4 stk egg

2,5 dl hvetemel

1 ts bakepulver

1 dl kakao

1 dl valnøtter

2 dl bringebær

Pynt

2 dl kremfløte

2 dl bringebær

Annonse

Slik gjør du det:

(24 biter) Del sjokoladen i mindre biter og smelt dem over svak varme sammen med smøret. Avkjøl blandingen. Visp sukker og egg til eggedosis. Sikt inn hvetemel, kakao og bakepulver. Hell sjokoladeblandingen i eggedosisen og rør forsiktig om. Ha til slutt i bringebær og hakkede valnøtter. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne, 30 x 20 cm, og stek kaken på nederste rille ved 175° i ca. 30 min. Avkjøl kaken før den skjæres opp i ruter og pyntes med vispet krem og bringebær.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Sjokoladebløtkake