Bringebærcoulis - Dessertsausen som is, panna cotta og ostekake elsker.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Bringebærcoulis

Dessertsausen som is, panna cotta og ostekake elsker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Miks sammen bringebær og sukker (helst ekstra finkornet) med en stavmikser e.l i 1 minutt.

Sil gjennom en finmasket sil (har du bare en vanlig sil, så sil forsiktig to ganger) - hensikten er å unngå de bitre bringebærsteinene.

Avkjøl hvis du har tid før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Tropisk fruktsalat
fav Tid: 60 min
Jordbærgele