Bringebæreddik -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Bringebæreddik

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg friske bringebær på et glass/vid flaske og fyll på med hvitvinseddik. Sett på lokk/kork og sett i et lyst vindu i 3-4 uker. Snu på glasset en gang i mellom. Bringebærene vil bli blasse på farge. Sil gjennom et klede eller dobbelt kaffefilter og fyll på ren flaske. Brukes i sauser og dressinger.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Estragoneddik
fav Tid: 1440 min
Krydderolje