Bringebæreddik -

Bringebæreddik

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Fyll bringebærene (villbringebær gir spesielt god smak) på glass og hell på vin og eddik. La eddiken trekke i 2 uker før bruk. Blir den stående lenge bør den siles, da den ellers lett får "stensmak". Tips: Andre bær som jordbær og blåbær kan brukes. Dessuten kan friske urter legges på eddik på samme måte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Syltet slangeagurk
fav Tid: 1440 min
Bringebæreddik