Bringebærhorn - Når lysten på noe godt til kaffen melder seg, er disse bringebærhornene supre å ha på lur i fryseren.
Foto: Foto: Svein Brimi

Bringebærhorn

Når lysten på noe godt til kaffen melder seg, er disse bringebærhornene supre å ha på lur i fryseren.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør, tilsett melk og varm til fingervarmt. 

Smuldre gjæren i en bakebolle, tilsett den fingervarme væsken og rør ut gjæren. 

Visp eggene lett sammen og tilsett i bakebollen sammen med sukkeret. Tilsett nesten alt melet og elt deigen til den blir glatt, smidig og blank. 

Dekk til bakebollen og og sett til heving i 30-40 min. 

Ta deigen ut på bakebordet. Del deigen i 2-3 deler og kjevle ut hver del til en rund leiv og del i 8 trekantsnipper.

Smør hver snipp med et tynt lag bringebærsyltetøy og rull sammen til fine horn. Etterhev i 30 min. 

Pensle med sammenpisket egg og dryss over perlesukker. 

Stek på midterste rille i stekeovn ved 230 grader i 10-12 min. 

Avkjøl på rist.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Eplehorn