Bringebæris med kesam -
Foto: Alf Børjesson

Bringebæris med kesam

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
8 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Visp eggedosis av eggplommer og melis og visp inn kesam. Kjør de frosne bringebærene i en foodprosessor og bland dem med kesam- og eggeblandingen. Isen må røres i et par ganger under innfrysning for å unngå iskrystaller.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Superrask iskake
fav Tid: 60 min
Mørk sjokoladeis