Bringebærpai med mascarponekrem - Denne sommerlige paien kommer fra Italia. Søt mascarponekrem med konjakk smaker nydelig sammen med friske bringebær.
Foto: Foto: Kristine Ilstad/detsoteliv.no

Bringebærpai med mascarponekrem

Denne sommerlige paien kommer fra Italia. Søt mascarponekrem med konjakk smaker nydelig sammen med friske bringebær.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mal hasselnøttene til paibunnen. Ha alle ingrediensene til paideigen i en food processor med hakkekniv. Kjør på full hastighet til deigen samler seg. (Har du ikke food processor, smuldrer du først smøret i melet. Ha deretter i melis, malte nøtter og eggeplomme og kna deigen raskt sammen med hendene.)

Klem deigen utover i en godt smurt paiform (28-30 cm i diameter). Prikk bunnen med en gaffel. Fest en remse aluminiumsfolie langsmed kanten av formen. Forstek bunnen midt i ovnen ved 200°C i 15 min. Fjern forsiktig aluminiumsfolien og stek bunnen i 5 min til slik at også kanten får litt farge. Avkjøl. Ta den kalde paibunnen forsiktig ut av formen og sett den på et passende fat.

Pisk sammen mascarponeost, melis, vaniljeekstrakt og konjakk med en håndmikser.

Fordel mascarponekremen i paien. Legg på bringebær og dryss over hakkede hasselnøtter.

Oppskrift:

Detsoteliv.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.