Bringebærruter - Deilige og friske bringebærruter...
Foto: Svein Brimi

Bringebærruter

Deilige og friske bringebærruter...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør mel, sukker, mandler og smør raskt sammen til en deig i en kjøkkenmaskin. La deigen hvile innpakket i plast i en time i kjøleskap.

Kle en langpanne med bakepapir.

Kjevle ⅔ av deigen ut til et rektangel, litt mindre enn langpannen.

Sno deigen rundt kjevlet og legg den over i langpannen. Smør på et jevnt lag bringebærsyltetøy.

Kjevle ut resten av deigen til et rektangel og skjær tynne remser som legges i et rutemønster oppå syltetøyet.

Pensle gitteret med sammenvispet egg. Stek kaken midt i ovnen ved 200° i ca. 20 min. Avkjøl kaken i formen og skjær den i kvadratiske stykker som måler 5 x 5 cm.

Bringebærkaken kan oppbevares i en tett boks i opptil en uke. Kaken tar 45 minutter å lage, uten hviletid. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.