Brioches -

Brioches

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

1 dl kaffefløte

25 g gjær

2 stk egg

50 g smør, smeltet

1 ss sukker

0,5 ts salt

225 g hvetemel

Annonse

Slik gjør du det:

16-18 kaker I ovn ved 240° i ca. 15 minutter. Varm fløten til den er lunken, 37°/fingervarm. Rør gjæren ut i fløten, tilsett sammenvispede egg, smeltet smør, sukker og salt og rør inn hvetemel til en ganske løs deig. Dekk den til og la den heve til dobbel størrelse, ca. 40 minutter. Del den ferdig hevede deigen i 17-19 jevnstore emner. Legg 16-18 av dem i smurte sandkake- eller linseformer. Del det siste deigemne i 16-18 små kuler, som legges på toppen av kakene. Etterhev kakene i ca. 20 minutter og stek dem gylne midt i ovnen. Brioches serveres nystekte med smør og marmelade.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Kaffekake
fav Tid: 120 min
Eplesnitter
fav Tid: 180 min
Hvetekake