Brokkoli med parmesan - Her får brokkolien følge av en ost fra sitt eget hjemland, Italia.
Foto: Erik Hannemann

Brokkoli med parmesan

Her får brokkolien følge av en ost fra sitt eget hjemland, Italia.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

1 stk brokkoli

50 g parmesan

1 fedd hvitløk

5 ss olje

2 ss sitronsaft

Annonse

Slik gjør du det:

Del brokkolien i bitte små buketter.

Stek, bak (20-30 minutter på 180 grader) eller kok/damp (i ca 10 minutter) brokkolien.

Legg brokkolien på et fat eller dyp tallerken. Bland sammen olje, sitronsaft og hvitløk (du kan også ha i litt sennep). Bland god.

Skjær skav av osten med en potetskreller. Hell over dressingen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?