Brokkolichips - Det beste du kan lage av to ting som normalt går i søpla.

Brokkolichips

Det beste du kan lage av to ting som normalt går i søpla.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 195 grader på grill og varmluft (225 grader uten). 

Lag eggestand ved å røre sammen det rå egget og melken i en bolle.

I en annen bolle blander du gode urter og krydder sammen med brødsmulene. Selv liker jeg å bruke enten tacokrydder, eller jeg blander inn basilikum, oregano, paprikakrydder, salt og pepper. 

Skjær brokkolistilken i så mange skiver du ønsker, og dypp bitene i eggestanden først og brødsmuleblandingen etterpå.

Legg dem på et bakepapir på en plate 1/3 opp i ovnen, i ca 10 minutter til chipsen er gyldne.

Passer som forrett eller tilbehør til fiske- og kyllingretter. Eller som snacks, bare som de er.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Enkel fiskegrateng