Slik gjør du det:
Begynn med å lage browniebunnen.
Ta fram egg og en rund form, ca. 26-28 cm i diameter.
Smelt sjokolade og smør over et vannbad.
Ha egg og sukker i en annen bolle og pisk dette lett sammen for hånd.
Hell den sammenvispede egg- og sukkerblandingen over i sjokoladeblandingen og rør det lett sammen. Ikke rør mer enn nødvendig, bare til du ser at alt er blandet.
Sikt i mel og kakao, og vend det forsiktig inn. Vend så lite som mulig, bare til det tørre er blandet inn.
Tilsett eventuelt hakket sjokolade om ønskelig.
Hell det over i formen og stek det på 175˚C i ca. 30 minutter, ikke mer. Avkjøl helt.
Mens browniebunnen avkjøles lager du iskremen. Hell søt kondensert melk i en miksebolle. Hell også i kremfløten.
Visp til blandingen blir luftig, ca. 4-5 minutter.
Hell i knuste oreokjeks.
Bland det godt sammen.
Hell iskremblandingen over browniebunnen og sett formen i fryseren i minst 5 timer.
Lag gjerne deilig karamellsaus som du heller over kaken like før servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.