Slik gjør du det:
Pisk mykt smør sammen med lysebrunt sukker. Pisk inn eggene. Sikt i mel, kakao og bakepulver og bland til en jevn deig. Rør pulverkaffe ut i varmt vann og ha i til slutt. Deigen skal bli glatt og klumpfri.
Ha deigen i en bakepapirkledd liten langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca 30-35 min (den ferdigstekte kaken skal fortsatt virke litt bløt i midten).
Smelt smør, melk og hvit sjokolade over svak varme. Ta kjelen av platen og rør i melis til en glatt krem. Smør glasuren over kaken. Sikt over litt kakao og del kaken opp i passe store firkanter.
Så er kaken klar til å nytes!
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.