Brownies med hvit sjokolade og pistasjnøtter

Brownies med hvit sjokolade og pistasjnøtter

Brownies i liten langpanne som gjøres ekstra spennende med hvit sjokolade og pistasjnøtter!

Oppskrift av: Kristine Ilstad

Ingredienser

Slik gjør du det:

Smelt smøret i en mellomstor kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt mørk sjokolade. La sjokoladen smelte i det varme smøret og rør blandingen jevn.
Pisk inn sukker og eggene, ett om gangen. Rør kraftig med stålvisp, så deigen blir blank og glatt. Bland i bakepulver og hvetemel. Vend til slutt i hakkede pistasjnøtter og hvit sjokolade (spar litt til å drysse på toppen av kaken).
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Dryss over resten av de hakkede pistasjnøttene og hvite sjokoladen.
Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 20-30 min. Kaken skal fortsatt være litt fuktig i midten. Avkjøl kaken helt i formen og gjerne et par timer eller over natten i kjøleskapet. Løft kaken ut av formen og del denopp i firkanter.