Brownies med hvit sjokolade og pistasjnøtter - Brownies i liten langpanne som gjøres ekstra spennende med hvit sjokolade og pistasjnøtter!
Foto: Foto: Kristine Ilstad/detsoteliv.no

Brownies med hvit sjokolade og pistasjnøtter

Brownies i liten langpanne som gjøres ekstra spennende med hvit sjokolade og pistasjnøtter!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

225 g smør

150 g kokesjokolade

1,5 dl sukker

4 stk egg

2 ts bakepulver

5 dl hvetemel

50 g pistasjnøtter

100 g hvit sjokolade

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smøret i en mellomstor kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt mørk sjokolade. La sjokoladen smelte i det varme smøret og rør blandingen jevn.

Pisk inn sukker og eggene, ett om gangen. Rør kraftig med stålvisp, så deigen blir blank og glatt. Bland i bakepulver og hvetemel. Vend til slutt i hakkede pistasjnøtter og hvit sjokolade (spar litt til å drysse på toppen av kaken).

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Dryss over resten av de hakkede pistasjnøttene og hvite sjokoladen.

Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 20-30 min. Kaken skal fortsatt være litt fuktig i midten. Avkjøl kaken helt i formen og gjerne et par timer eller over natten i kjøleskapet. Løft kaken ut av formen og del den opp i firkanter.

Oppskrift:

Detsoteliv.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.