Slik gjør du det:
Denne oppskriften er til en langpanne. Oppskriften kan ev halveres til en mindre form. Visp sukker og egg til eggedosis. Bland sammen det tørre og sikt i eggedosisen og vend inn med hjelp av en slikkepott. Tilsett smeltet avkjølt smør og rør lett sammen. Hell deigen i en bakepapirkledt langpanne. Stek på nederste rille i varm stekeovn, 175oC i 40 -50 min. Kaken skal være myk. Kaken kan serveres til dessert med følge av sitrussalat, is, krem eller vaniljekesam. Sitrussalat Skrell frukten og fjern hvite hinner. Skjær frukten i tynne skiver eller skjær ut fileter mellom hinnene. Kok sukkerlake og avkjøl. Hell den avkjølte laken over fruktskivene og la stå og trekke kaldt minst 1 time før servering. Dryss ev over hakkede pistasje nøtter før servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.