Brownies med snickers - Smaken av salt karamellsaus og salte peanøtter sammen med en fudge brownie er bare magisk.
Foto: Manuela Kjeilen

Brownies med snickers

Smaken av salt karamellsaus og salte peanøtter sammen med en fudge brownie er bare magisk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brownies:

Ha sjokoladen i en bolle sammen med smøret, og smelt det over et vannbad.

Ha egg, sukker og vanilje i en annen bolle, og bland det lett sammen før du rører inn den smeltede sjokoladeblandingen.

Sikt sammen mel, kakao og salt, og vend det inn i røren.

Fordel browniesrøren i silikonmuffinsform eller på et muffinsbrett. Ikke ha disse mer enn halvfull.

Stek midt i oven ved 180 grader i ca 20-25 minutter.

Avkjøl kakene i formen og sett den i kjøleskapet i ca 1 time.

Fyll:

Lag karamellsausen først.

Mål opp kremfløten og sett den til side.

Ha sukker og vann i en liten tykkbunnet kjele og bland det sammen.

Sett kjelen på middels varme og rør hele tiden inntil du ser at sukkeret er helt oppløst. Når sukkeret er helt oppløst, slutt å røre, men fortsett å koke sukkerblandingen til den har fått en nokså mørk karamellfarge. Jo mørkere farge, jo bitrere karamell. Det er smak og behag. Prøv deg frem.

Ta kjelen av varmen og tilsett kremfløten i tre omganger. Rør godt mellom hver gang. Blandingen kommer til å boble nokså mye, så vær forsiktig så du ikke brenner deg.

Når du har en jevn og fin saus, tilsettes salt og vanilje. Rør godt rundt.

Avkjøl karamellsausen i 20 minutter før du har i salte peanøtter.

Fyll hver brownie med 1 eller 2 ss av karamellsaus- og peanøttblandingen.

Sett det tilbake i kjøleskapet til det stivner.

Smelt kokesjokoladen med olje. Ta snickersbrowniesene ut av silikonformene og dypp toppene i sjokoladen.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?