Brun bifflapskaus

Brun bifflapskaus

Oppskrift av: Wenche Andersen
120 minutter
Gryterett

Slik gjør du det:

Del kjøtt i små terninger i brun i smør i stekepanne i flere omganger. Ha over i en gryte. Dryss hvetemel over den siste bruningen av kjøttet. Kok ut pannen med litt vannet og hell over i gryten med kjøttet. Brun løk i terninger i smør i pannen og ha over i gryten. Tilsett vann slik at det står rett i underkant av kjøttet. Kok opp og la trekke ca 1 time til kjøttet er mørt. Skrell og del poteter i terninger og brun i pannen før de tilsettes i gryten etter 1 time. Kok opp og la koke til potetene er møre ca 20 min. La gjerne retten "stå og sette" seg ca 30 min før servering, eller lag den i god tid før servering og varm den opp før servering. Tips: Ønsker du grønnsaker i lapskausen tilsett gulrot, persillerot, sellerirot i terninger og tilsett sammen med potetene.

Kanskje disse også frister?