Brun kraft -
Foto: Foto: Alf Børjesson

Brun kraft

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bena brunes i stekepanne eller i stekeovn på 250 °C i ca. 20 minutter. Ta bena over i en stor kjele, fyll på kaldt vann og la det koke opp. Fjern skummet med en hullsleiv. Tilsett grønnsaker og krydder og la det hele småkoke i 4-5 timer. Kraften siles og settes til avkjøling uten lokk. Når kraften er kald fjernes fettlokket. Kraft kan fryses i f.eks melkekartonger. Holdbarhet 3-4 mnd. Tips: Under koking smelter mesteparten av fettet i kjøttet ut i kraften. Når kraften er avkjølt, danner det seg et fettlokk som er enkelt å ta av.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Viltkraft
fav Tid: 240 min
Kalvekraft