Brune pinner - Julekake for alle! Her er oppskriften på klassiske brune pinner. Ikke glem å pensle dem.
Foto: Marit Røttingsnes Westlie

Brune pinner

Julekake for alle! Her er oppskriften på klassiske brune pinner. Ikke glem å pensle dem.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør smør og sukker hvitt. Bland inn resten av ingrediensene. Elt deigen sammen og del den i 6 emner. Trill pølser og legg på bakepapirkledt stekebrett og trykk hver lengde til flate stenger. Pensle med egg, dryss på perlesukker og hakkede mandler/nøtter. Stek midt i varm stekeovn 175 ºC i 10-12 min. Skjær stengene opp på skrå mens de ennå er varme.

Avkjøl på rist.

Brune pinner oppbevares i tett kakeboks.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Berlinerkranser
fav Tid: 60 min
Mor Monsen