Brunet torsk med rosmarin -

Brunet torsk med rosmarin

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Skrap fiskeskinnet fritt for skjell. Tørk fisken og del den i fire jevnstore stykker. Dryss salt og rosmarin på kjøttsiden. Brun smøret i en stekepanne og stek fisken med skinnsiden ned til skinnet er sprøtt og gyllent. Legg eventuelt fiskestykkene på en seng av furukvister og damp fisken under lokk til den er gjennomkokt, ca. 7 minutter. Server fisken med kokte mandelpoteter og salat med fransk dressing.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold