Bruschetta med aubergine og cottage cheese - Den klassiske bruschettaen er med hakkede, solmodne tomater. Oppskriften er med cottage cheese og aubergine, og må bare prøves.
Foto: Jarle Nyttingsnes

Bruschetta med aubergine og cottage cheese

Den klassiske bruschettaen er med hakkede, solmodne tomater. Oppskriften er med cottage cheese og aubergine, og må bare prøves.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek brødskiven lett på begge sider, det samme med auberginen. Legg på cottage cheese og pynt med paprika og små timiankvister.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Auberginer i form