Bruschetta med røkt laks og dillkrem - Italiensk bruschetta med nordiske smaker.

Bruschetta med røkt laks og dillkrem

Italiensk bruschetta med nordiske smaker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek baguette-skivene i stekeovnen ved 200°C til de er sprø. Alternativt kan skivene ristes i brødrister.

Finhakk dill og kutt laksen i terninger. Bland smøreost, melk, rogn, sitronsaft, hakket dill og 2/3 av laksen.

Fordel laksesalaten på de stekte skivene. Topp med resten av laksen og pynt med ekstra dill.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Snitter