Budapestkake - Budapestkaken finnes i flere varianter, med og uten sjokolade i deigen. Den kan med fordel lages ferdig dagen før.
Foto: Petter Berg

Budapestkake

Budapestkaken finnes i flere varianter, med og uten sjokolade i deigen. Den kan med fordel lages ferdig dagen før.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Form: Langpanne 30x40 cm Steking: midterste rille i ovnen, 175 grader i ca. 15 minutter. Visp eggehvitene stive, ha i litt sukker til å begynne med, resten mot slutten. Mal eller hakk nøttene og ha dem i eggehvitene sammen med hvetemel og kakao. Hell deigen i en langpanne kledd med bakepapir. Dryss mandelflak oppå. Stek kaken midt i ovnen. Hvelv kaken ut på bakepapir eller kjøkkenhåndkle og dra av bakepapiret. Legg langpannen over og avkjøl bunnen. Visp kremfløten til krem og bre den utover den avkjølte kaken. Fordel mandarinbåtene over. Trill sammen fra langsiden. Legg kaken med skjøten ned på fatet. Riv gjerne litt appelsinskall og ha oppå kaken som pynt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.